Προγράμματα για επιχειρήσεις

Προγράμματα για επιχειρήσεις.Δείτε εδώ

Προγράμματα που υλοποιούνται.

Προγράμματα για υλοποιούνται.Δείτε εδώ

Έκθεση-συνέδρια-σεμινάρια

Έκθεση-συνέδρια-σεμινάριαΔείτε εδώ

Smaller Default Larger

Βασική προϋπόθεση η δήλωση ΟΣΔΕ του 2015 για συμμετοχή στη νέα ΚΑΠ

Ως προς την αναγκαιότητα κατάθεσης δήλωσης ενιαίας ενίσχυσης επισημάνθηκε ότι μπορούν και νεοεισερχόμενοι στον πρωτόγεννη τομέα να καταθέσουν, καθώς και όσοι δεν δικαιούταν ενισχύσεων στην προηγούμενη περίοδο δηλαδή δεν είναι καταθέσει ΟΣΔΕ. Επίσης έγινε αναφορά στους τρεις τομείς στους οποίους χωρίζεται η παραγωγή της χώρας και συγκεκριμένα πρόκειται για Δενδρώδεις καλλιέργειες, αρόσιμες και βοσκότοπους, με τη διευκρίνιση ότι μπορεί ένας παραγωγός να κάνει δήλωση και στις τρεις κατηγορίες αν ταυτόχρονα έχει δενδρώδεις καλλιέργειες, αρόσιμες και είναι και κτηνοτρόφος. Σε ότι αφορά τις άμεσες ενισχύσεις έγινε γνωστό ότι θα είναι κατά 15% μειωμένες σε σύγκριση με την προηγούμενη προγραμματική περίοδο, ενώ όπως αρκετές φορές επισημάνθηκε καθένας θα μπορεί από το 55% που θα δικαιούται να ανέλθει σε πολύ υψηλότερο ποσοστό αν εφαρμόσει μεθόδους καλλιέργειας προσιτές στο περιβάλλον. Πρόκειται για το λεγόμενο «Πρασίνισμα» που προωθείται από τη νέα ΚΑΠ για προϊόντα όχι μόνο ποιοτικά αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα για αύξηση των ενισχύσεων κατά 30%.

HMERIDA KAP ASAF EPIMELHTHRIO 2015 MARTIOS KOSMOS PAPAZOGLOYΣτην ημερίδα οι εκπρόσωποι του «GAIA Επιχειρείν», Βασίλης Παπαγιαννόπουλος και Δημήτρης Καπνιάς ανέλυσαν κάθε τομέα ξεχωριστά και επέμειναν δίνοντας συγκεκριμένες απαντήσεις για τις δυνατότητες που θα υπάρξουν μετά την προώθηση των επιμέρους μέτρων είτε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απευθείας είτε και από τις Περιφέρειας, καθόσον έχει υπάρξει η δέσμευση για κατανομή του 30% του προγράμματος στις Περιφέρειας της χώρας ως προς την υλοποίησή του.

Marketing Services

Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου
T.K 47100-Άρτα

Επικοινωνία
τηλ.:2681028.728
κιν.:6945804048